Belimo A/S

Kunderne fremhæver Belimos driftssikkerhed og gode kundeservice

Som automatikfirma lægger vi stor vægt på, at driftssikkerheden er høj, og produktudvalget er stort”, forklarer Dominus’ Regionschef Aarhus, Jacob Haulrich og tilføjer: ”og det finder vi ved Belimo”.

Netop den forsvindende lave fejlprocent og den høje driftssikkerhed er noget, flere af Belimos kunder lægger vægt på.

Sikker på drift, kundeservice og support
Belimo leverer bl.a. ventiler, aktuatorer og sensorer til regulering af luft og vand til både små og store kunder. Og gør det med succes. I hvert fald når man spørger kunderne. både om produkterne og den tilhørende kundeservice og support: ”Vi oplever altid god support ved Belimo”, fortæller Jacob Haulrich: ”om det er vores tekniker, der ringer ind og skal have specifik vejledning i et produkt, eller det er vores projektleder, som skal guides hen til det rigtige produkt, inden vi starter projektet op”.

Direktør Bent Møller fra Multi Køl & Energi i Brabrand er enig: ”I forbindelse med vores rådgivning og projektering, der får vi, det vi har behov for ved Belimo – og vi får varen, og vi er sikre på, den virker”.

Også ros til leveringssikkerheden
Belimo fører selv et stort lager af komponenter, og derfor kan kunderne få deres produkter med dag-til-dag levering. Det er noget, f.eks. Jacob Haulrich er tilfreds med – og det er Systemairs indkøbschef Birgitte Falck også: ”Når vi er begyndt at producere, er det vigtigt at komponenterne kommer til tiden”, fortæller hun, og tilføjer, at ”der er Belimo en af vores foretrukne leverandører”.

Bliv lidt klogere på Belimo, og hvad flere af Belimos kunder lægger vægt på, i denne korte film