En Minimotor – Én Newtonmeter

Først bliver du overrasket over, hvor lille og kompakt Belimo UM/UH motoren er. Så bliver du overrasket over, at den drejer med 1 Nm. Bliv overrasket tredje gang! Klik ind og læs mere om Belimo UM/UH motor her.

Den lille ny er nu endnu mindre
Når der ikke er ret meget plads, må motorerne være små. Belimo har allerede den kompakte 2 Nm CM-motor, som bliver brugt i en lang række VAV-units og andre små aggregater. Nu har vi også den endnu mindre, ultra-kompakt UM-motor.

Til kompakte units og OEM’er er Belimo UM motoren i den lineære udgave perfekt. Minimal plads og stadig 1 Nm kraft. Der er altid forskellige pladsforhold ved montering af en motor. Hvis den skal være fx foran luftspjældet, så er den nu ganske let at montere. Ikke flere komplekse tandstangsløsninger

Det får du med Belimo UM-motor:

  • Pladsbesparende, ultra-kompakt
  • Hurtig og nem installation
  • Nem integration
  • Støjsvag

Ultra-kompakt 1Nm motor

”UM” hedder Belimos nye, mega-kompakte spjældmotor. UM-motoren fylder mindre end en almindelig køkkenæske tændstikker. Den er endnu mindre end CM-motoren og har stadig den halve motorkraft. UM drejer med en kraft på 1 Nm, hvilket er nok til rigtig mange aggregater – og ellers kan du stadig få den større og stærkere CM-motor.

Spørg os hos Belimo, hvis du vil vide mere om den mega-kompakte UM-motor.

Se UM-motoren, specifikationer, datablad m.m. her.