Belimo A/S

Brug montørtimerne bedre

Belimo Customised Products sparer dig for alle de timer, der går med at tilpasse og samle.

Du minimerer den tid, montørerne bruger på byggepladsen, når ventiler, motorer m.m. bliver leveret som samlede, monteringsklar moduler. Inklusiv afpassede rør, muffer, isolering, tilpassede kabler og stik. Det er den store gevinst ved Belimo Customised Products.

Det er vigtigt at bruge tiden rigtigt. At man ikke har dygtige folk, der bruger for meget tid på rutineopgaver, især når der er travlt”, mener Ole Fornill, direktør for Belimo, ”der er Customised Products en nem måde at udlicitere opgaver og frigøre tid”.

Modtag monteringsklar moduler

Dine komponenter bliver samlet og tilpasset af fagfolk på Belimos fabrik ud fra de tegninger og specifikationer, du har opgivet. Så i stedet for at din montør skal bruge sin tid på at tilpasse og samle komponenterne, skal han blot montere det færdige modul. Det kommer færdigt og monteringsklart – inklusiv specialfremstillede beslag, hvis der er behov for det. Montøren sparer meget tid på byggepladsen, og kan hurtigt komme videre til andre opgaver.

Fordel ved både store og små projekter

Du kan også forkorte byggetiden med Customised Products. Med de monteringsklar moduler bliver HVAC-installationerne hurtigere færdige, og byggeriet kan gå videre. Belimo leverer Customised Products i serier helt ned til et enkelt modul. Så selv om der vil være mere tid at spare ved mange ens installationer, er Customised Products også en fordel ved mindre projekter.

Læs mere om Belimo Customised Products her.