Belimo A/S

Få hjælp til at vælge den rigtige ventilløsning

Belimo gør det nemt at vælge den ventilløsning, der giver optimalt udbytte for det anlæg, du arbejder med, og samtidig en løsning, der passer til den måde, du helst vil sætte anlægget op og optimere det.

Belimo kan nemlig levere hele spektret af ventiler, fra de simple mekaniske ventiler og trykuafhængige ventiler til de sensorstyrede flow- og energiventiler. Så det drejer sig ikke om hvilken type ventil, Belimo vil sælge, men hvilken ventil der er optimale for dig at bruge.

Hvilken type ventil foretrækker du?
Hvilke ventiler, der er de optimale for dig, er jo et blandt andet et spørgsmål om, hvordan anlægget er indreguleret og styret. Men det er også et spørgsmål om hvordan du helst vil sætte anlægget op. Er du typen, der elsker at regne i trykforhold og kvs-værdier, eller vil du hellere dimensionere ud fra vandmængder? Skal du bruge samtlige energidata – inkl. effektforbruget i vandkredsen – eller kører det bare fint med manuel overvågning?

Spar tid, energi og penge
De forskellige typer ventiler fra Belimo giver også mulighed for forskellige besparelser i arbejdet med anlægget. Hvis du ønsker at spare balance- og trykreduktionsventiler, og hvis du vil spare tid og udgifter til indregulering. Og så er ventilerne tætlukkende og leverer pålideligt den vandmængde, som de er indstillet til – det giver også besparelser på driften.

Ni spørgsmål til den rigtige løsning
For at gøre det let at finde den optimale ventilløsning har Belimo udviklet et lille spørgeskema med kun ni spørgsmål. Ud fra svarene kan Belimo anbefale en ventilløsning, der er optimal til de ønsker og behov, du står med.

Mød Belimo på VVS’19 i odense
Du kan høre mere om ventilerne, og hvordan du får den optimale løsning hos Belimo på VVS’19 i Odense den 8.-10. maj, eller du kan besvare spørgeskemaet online på spørg-belimo.dk/ventiler.