Mød Christian Grau på Belimos stand på VVS’17

 

messe-billede-christian-hvac

Hør Christian Grau fortælle om ’Den gode motor’

Hvad ved Christian Grau om motorer? Han ved en del. Han ved, hvordan de trækker, hvad der sker, hvis de ikke virker, hvordan de skal vedligeholdes og meget mere. Christian Grau er kendt som livsstilsekspert og bilentusiast – og det er den sidste titel, han bygger sit motorkendskab på. Han har nemlig skrevet om biler i Euroman i mange år og derfor også kørt en lang række af verdens bedste biler.

Du kan høre, hvad Christian ved om gode motorer, den 27. april på VVS’17. Her holder Christian nemlig et lille foredrag om Den Gode Motor på Belimos stand (C3013). Det er kl. 13.00, og bagefter bliver der tid til at stille spørgsmål.

Hvis du kender Christian Grau, er det nok fra tv-programmer som ”Kender du typen?”, ”Danmarks skønneste sommerhus” og ”Vi elsker biler”. Han er desuden kendt som en både skarp og underholdende foredragsholder, så der bliver helt sikkert lejlighed til at trække på smilebåndet på Belimos stand på VVS’17 i Odense Congress Center. 26.-28. april kan du også møde os og høre om, hvordan du sparer på energien med vore intelligent flowventiler, energiventiler, zoneventiler, 6-vejs og butterfly ventiler.