Belimo A/S

NYHED: Manifold fra Belimo sikrer pålidelig energifordeling

Med den nye manifold kan du sikre pålidelig energifordeling – uanset om det er i gulvvarme eller et andet varme- eller kølesystem. Pålideligheden skyldes blandt andet, at løsningen er bygget op med Belimos tætlukkende kugleventiler og sikre elmotorer.

Tætlukkende kugleventiler

Belimos kugleventiler lukker helt tæt. Hver gang. ”Luftblasendicht”, som de siger på Belimos hovedkontor i Schweiz. Kugleventilerne er selvrensende – de drejer smuds og belægninger af – så de lukker lige så tæt efter flere års drift, som de gør, den dag de bliver testet på fabrikken. Det betyder også, at kugleventilerne ikke sætter sig fast – selv efter at have stået i samme position i meget lang tid.

Elmotorer med virkelig lavt energiforbrug

Kugleventilerne styres af Belimos elektriske motorer. De monteres endda ved blot at klikke dem på ventilerne – uden brug af værktøj. Belimos elektriske motorer bruger meget lidt energi – blandt andet har de ikke det energi- og varmetab, der kendetegner termiske ventilmotorer. Og desuden kan de – sammen med kugleventilerne, der ikke kræver moment for at holde den ønskede position – holde ventilerne med et minimalt energiforbrug.

Motorer understøtter desuden alle almindelige BUS kommunikationsprotokoller – MP Bus, Modbus og BACnet – så de er nemme at integrere i bygningens BMS (KNX er også på vej).

En skræddersyet løsning der er nem at montere

Belimos energifordeler skræddersys til det enkelte projekt. Du opbygger den optimale løsning ved at vælge netop de kugleventiler, elektriske motorer, manifold m.m. der matcher dit projekt. Skulle du være i tvivl er Belimos tekniske support klar til at assistere.

Og som med alle Belimos produkter er løsningen konstrueret så den er nem at montere. Det er ikke blot motorerne, der nemt klikkes på ventilerne. Selve manifolden monteres også uden det er nødvendigt at bruge værktøj. Nemt og tidsbesparende.

Læs mere om Belimos manifold på Belimo.dk