Elegante rumsensorer og betjeningspaneler giver fuld kontrol over indeklimaet

Med Thermokons elegante rumsensorer og betjeningspaneler får både brugere og BMS-systemet fuld kontrol over indeklimaet. Thermokon er verdens måske førende udvikler og producent af bygningssensorer. I det enorme sortiment findes blandt andet rumsensorerne Novos og Thanos. Begge serier kan integrere op til fire forskellige sensorer: Temperatur, luftfugtighed, CO2- og VOC-indhold i luften.

Stilren serie af sensorer og betjeningspaneler
Den stilrene Novos-serie findes både med og uden betjeningspanel. Til rum, hvor indeklima m.m. udelukkende styres fra centralt hold – og til rum, hvor brugerne skal have mulighed for at tilpasse f.eks. temperatur, men også solafskærmning eller det elektriske lys. Det kan være i beboelse eller kontormiljøer, hoteller m.m.

Eksklusivt design til fuld kontrol over lys, lyd og luft
Thanos er en eksklusivt designet serie af sensorer med betjeningspanel. Med nogle få tryk på den brugervenlige og 4,8’’ store touchscreen kan temperatur, ventilation, solafskærmning, lys reguleres. Ja, brugerne kan også skrue op for musikken eller tænde fjernsynet på Thanos-panelet. En elegant løsning til eksklusive lokaler – hoteller, boliger, kontorer m.m.

Spørg Belimo
Thermokons produkter forhandles i Danmark af Belimo. Belimo har selv en serie sensorer, som Thermokons store udvalg supplerer, og begge mærker er nemme at integrere med hinanden og bygningens BMS. Læs mere om Thermokon på belimo.dk eller kontakt Belimo på tlf. 86 52 44 00.