Belimo A/S

Kompatible motorer – kompakte motorer

Uanset hvad type og størrelse – Belimo har en effektiv motor, der passer til dine butterflyventiler. Motorerne leverer stærke momenter til at lukke ventilerne helt tæt eller åbne dem.

Spar tid ved nem montage

Butterflyventiler fra Belimo udmærker sig også ved at være nemme at installere. Når ventilen er monteret (med eller uden flanger), er motoren nem at montere direkte på akslen. Belimo har blandt andet formået at reducere vægten på motoren, og den kompakte motor kræver ikke megen højde over ventilen. Belimo er altid bevidst om at gøre montagen nem. Det ses også på at f.eks. PR-ventilmotoren kan monteres på Belimo butterflyventil med kun to skruer. Den medfølgende nøgle gør det nemt at dreje motoren på plads. Desuden er tilslutningsboksen let til-gængelig, så det også er nemt at tilslutte kablerne.

Nem indstilling og vedligeholdelse

Belimos ventilmotorer er desuden nemme at indstille. Dels manuelt – igen ved hjælp af den medfølgende nøgle. Og dels kan PRCA-motorerne indstilles ved hjælp af Near Field Communication (NFC). Med Belimo Assistant app på din smartphone kan du bestemme ventilens indstillinger på telefonen og trådløst overføre indstillingerne til ventilmotoren. Også uden der er spænding på motoren. Det giver dig en kæmpe tidsbesparelse, hvis du har flere ventiler og motorer, der skal indstilles. Alle justeringer, ændringer og vedligeholdelse i fremtiden er lige så enkelt. Belimo Assistant app fås både til Android og iPhone.

Klik her og læs mere

Få mere at vide om butterflyventiler og motorer

Hvis du vil vide mere om Belimos forskellige motorer og vores pålidelige butterflyventiler, er du altid velkommen til at kontakte vores support.

Skriv til support@belimo.dk eller ring på telefon 8652 4400

Download brochurer her:

Butterflyventiler – 8 fordele (engelsk udgave)

Butterflyventiler – Powerful movements (engelsk udgave)