KOMPAKT – KRAFTFULD

Til kompakte units og OEM’er er Belimo UM/UH motoren i den lineære udgave perfekt. Minimal plads og stadig 1 Nm kraft. Der er altid forskellige pladsforhold ved montering af en motor. Hvis den skal være fx foran luftspjældet, så er den nu ganske let at montere. Ikke flere komplekse løftestangsløsninger. Der er altid forskellige pladsforhold ved montering af en motor. Hvis den skal være fx foran luftspjældet, så er den nu ganske let at montere. Ikke flere komplekse løftestangsløsninger.

Ultra-kompakt 1Nm motor

”UM” hedder Belimos nye, mega-kompakte spjældmotor. UM-motoren fylder mindre end en almindelig køkkenæske tændstikker. Den er endnu mindre end CM-motoren og har stadig den halve motorkraft. UM drejer med en kraft på 1 Nm, hvilket er nok til rigtig mange aggregater – og ellers kan du stadig få den større og stærkere CM-motor.

Efterspurgt til VAV-units, emhætter m.m.

Med sin ultra-kompakte størrelse er UM det oplagte valg til kompakte VAV-units, i emhætter/emfang, til diffusorer og andre steder, hvor pladsen er trang, og hvor der ikke kræves større motorkraft end 1 Nm.

Mange af vores kunder (OEM-producenter og andre) har efterspurgt en mindre – og dermed billigere – motor end den i forvejen kompakte CM-motor. Her er den ultra-kompakte UM-motor en oplagt mulighed!

Nem montage og tilslutning

Som ved alle andre Belimo-produkter, er der gjort meget for, at UM-motoren er nem at montere, tilslutte og indstille. For eksempel er monteringen let og fleksibel med enten klemme eller de skruehuller, motoren er udstyret med. Og UM-motoren er nem at tilslutte via et Molex Mini-Fit stik: Klik, klik – parat. Med et ekstra beslag, som er udviklet til UM, har du en motor, der trækker lineært i stedet for at dreje.

Spørg os hos Belimo, hvis du vil vide mere om den mega-kompakte UM-motor.

Se UM-motoren, specifikationer, datablad m.m. her.