Belimo får ny salgschef

Claes Odgaard er pr. 1. august ny salgschef hos Belimo Danmark. Han har en stærk indsigt i Belimos produkter, da han allerede har arbejdet med support til Belimos kunder i godt syv år, heraf de fem som teamleder. Inden Claes Odgaard kom til Belimo har han desuden arbejdet fem år som CTS-tekniker, han har været el-installatør og har erfaring med VVS-arbejde. Nærmest alt det, man skal have erfaring med, hvis man skal være rådgiver inden for HVAC-området.

Produkter der er behov for
Det er et mål for Claes Odgaard at skabe tættere relationer til kunderne i hele Danmark. At kunne udnytte kompetencerne og produkterne hos Belimo til at skabe bedre, mere energieffektive HVAC-løsninger. Blandt andet fordi de mange nye produkter, Belimo har lanceret de seneste år, har de egenskaber, der er behov for. De gør det nemlig synligt, hvordan energien fordeles i bygninger – og kan dermed gøre hele bygningen mere energieffektiv.

Salgsansvar for Jylland og Fyn
Claes Odgaard vil – foruden at være salgschef – også være salgsansvarlig for Fyn og Jylland. Han glæder sig til langt tættere kundekontakt og til i fællesskab med den enkelte kunde at undersøge, om der kan skabes mere energieffektive løsninger hos deres kunder.

Du er meget velkommen til at kontakte Claes Odgaard på clo@belimo.dk og tlf. 30 73 73 15

Jann Jensen er fortsat Sales Manager KAM for Sjælland: jj@belimo.dk, tlf. 30 73 70 64.

Læs mere på Belimo.dk