NOVENCO Building & Industry A/S

Industrivej 22
4700 Næstved
Telefon:
70778899

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.
Forretningsområderne spænder bredt og omfatter løsninger til ventilation og køling indenfor områder såsom industri og landbrug, klimacentraler, parkeringsanlæg, datacentre, vindmøller, tunneller, brand- og sikkerhedssystemer m.m.
Miljøet og anvendelsen af højteknologiske fremstillingsmetoder er nøglefaktorer for den ISO certificeret virksomhed og tænkes naturligt ind i design, udvikling og produktion. Det viser sig bl.a. i form af produkter med høj kvalitet, høje virkningsgrader og lange levetider. ISO certificeringen omfatter ISO 9001 og 14001.
Hovedkvarteret er beliggende i Danmark med datterselskab i Holland, kontorer i Storbritannien, Tyskland og Singapore samt et netværk af forhandlere over det meste af verdenen.


Udgivet af NOVENCO Building & Industry A/S