NOVENCO Building & Industry A/S

Nyt medlem af Dansk Danish Data Center Industry’s bestyrelse

Her på NOVENCO Building & Industry glæder vi os over at kunne meddele at vores direktør for Global Data Center Sales John Jørgensen er valgt til bestyrelsen på den danske data center industri’s generalforsamling 2021.

Med valget af John tilføres betydelige kompetencer til bestyrelsen. Han kommer således med en omfangsrig baggrund indenfor hightech industrien samt fra hans job hos Novenco Building & Industry, hvor han har opbygget en stor viden om den globale data center industri. Herudover er han en stærk fortaler for Danish green solutions, hvor Danmark har en verdensførende position.

Danish Data Center Industry (DDI) repræsenterer interesserne for både den private og offentlige sektor og har til formål at tiltrække flere investeringer i data centre i Danmark og positivt påvirke den politiske dagsorden. DDI arbejder også på at styrke samarbejdet mellem private og offentlige firmaer, i det et fleksibelt og problemfrit samarbejde mellem de offentlige og private sektorer i Danmark er en vigtig konkurrencemæssig fordel sammenholdt med mange andre lande. DDI er en not-for-profit industriel sammenslutning – som bakker op om deres medlemmer og deres innovative, energi-effektive og bæredygtige teknologier og løsninger for at sikre bedre livskvalitet på planeten.

Mere om Danish Data Center Industry kan findes på https://datacenterindustrien.dk/