NOVENCO Building & Industry A/S

Intelligent energieffektiv procesventilation

Det danske Teknologisk Institut, den danske tekniske brancheforening Veltek og den danske forening af ventilationsfirmaer FAV, har inviteret NOVENCO til at deltage i projektet ’Intelligent og energieffektiv procesventilation’. På NOVENCO har vi med glæde accepteret invitationen.
Formålet med projektet er at udvikle og vise nye intelligente ventilationsløsninger for procesventilation med fokus på bæredygtighed, miljø og energibesparelser. Løsningerne skal kunne anvendes til nye såvel som til eksisterende systemer i forbindelse med renovering eller retrofit. Hertil er NOVENCO’s ventilatorer særdeles egnede, eftersom de produceres med de seneste og miljømæssigt-gearet teknologier. De er derfor i præcis overensstemmelse med konceptet for projektet.
Teknologisk Institut er drivkraften bag projektet og er ansvarlig for udviklingen af procesventilationen og de intelligente ventilationssystemer samt for programmer for overvågning, beregning og afrapportering. NOVENCO ser frem til at bidrage til projektet og er spændt på de fælles resultater og udbyttet heraf.
Projektdeltagere: Teknologisk Institut, VELTEK, FAV, Elforsk AB, Camfil, AURA RÅDGIVNING, AAB A/S, V.Å. Gram A/S, NOVENCO Building & Industry