NOVENCO Building & Industry A/S

Volkswagen er forberedt på fremtiden med ny NOVENCO AHU teknologi

Europas største bilproducent, the Volkswagen Group, har gennemført en grundig undersøgelse af alle tilgængelige ventilationssystemer på markedet med henblik på at finde den mest energieffektive og innovative løsning. Efter omfattende serier af tests, målinger og afprøvninger i praksis, faldt valget på det miljøvenlige EC+ koncept med NOVENCO’s højeffektive ZerAx® aksialventilatorer. Det nye system er allerede i drift i en af de største produktionsbygninger – samlehallen – på VW Navarra bilfabrikken i Pamplona, Spanien.
VW’s fabrik i Navarra påtager sig dagligt ansvar for miljøet, arbejdssikkerheden og lokalsamfundet. Den innovative og imponerende planlægning der skal til, viser dette med den særlige vægt der lægges på ressourcestyring og udledninger. Målet er en kontinuerlig reduktion af energiforbruget og CO2. Til det formål passer den fremmeste teknologi med ZerAx® aksialventilatorer optimalt som en del af fornyelsen af ventilationen i samlehallen.
Den efterprøvede effektivitet af systemet med NOVENCO ventilatorer vil sikre optimal ventilation af VW Navarra fabrikken i mange år samtidig med at den bidrager til et grønnere og mere bæredygtigt miljø.

Læs mere here