Honeywell Building Technologies

Strandesplanaden 110
2665 Vallensbæk
Telefon:
39555555

Honeywell Partner Channel Business er en del af Honeywell Building Technologies. Vi har i mere end 30 år været internationalt førende inden for udvikling og produktion af open protocol baserede teknologier og løsninger, der adresserer nogle af samfundets mest kritiske udfordringer omkring energi, sikkerhed, tryghed, produktivitet og global urbanisering.

Vi har en unik position, når det gælder at koble fysiske produkter med fremtidssikret software til understøttelse af integrerede systemer, der forbedrer boliger, kommercielle bygninger, industrien, forsyningsvirksomhederne samt infrastrukturen generelt.

Vores skræddersyede, fuldt integrerbare kundeløsninger er baseret på varemærkerne CentraLine, Trend Control Systems og SBC og bygger alle på den stærke Tridium Niagara teknologiplatform.

Projekterne udføres af mere end 1.000 lokale teknologipartnere rundt om i Europa, der trækker på viden fra mere end 9.000 ingeniører og specialister i Honeywell Partner Channel Business. Det giver vores kunder sikkerhed for, at alt passer lige præcis til brugerne og bygningerne – også i fremtiden.

Honeywell Partner Channel Business og Honeywell Building Technologies er en del af Honeywell Inc, der som Fortune 100 virksomhed havde en omsætning på 40,5 mia. USD i 2017. Honeywell Inc., Honeywell Partner Channel Business og Honeywell Building Technologies er dermed en af de økonomisk stærkeste samarbejdspartnere på markedet.


Udgivet af Honeywell Building Technologies