Honeywell Building Technologies

BMS-Konferencen 2020 udsættes

Som følge af den fortsatte uvished om udviklingen i Covid19-situationen i Danmark og Europa samt hensynet til deltagernes sundhed har Honeywell Partner Channel besluttet at udskyde BMS-Konferencen 2020 indtil videre.

BMS-Konferencen 2020, der sponsoreres af Honeywell Partner Channel, skulle efter planen have været afholdt den 15. september 2020 i Aarhus og den 17. september 2020 i København. Konferencen skulle under temaet ”Shaping the future of buildings in tomorrow’s connected world” have bygget videre på de to foregående nationale konferencer men denne gang med et udvidet og væsentligt mere internationalt tilsnit.

Usikkerheden om udviklingen i Covid19-situationen i Danmark og Europa, eventuelle afledte rejseristriktioner samt hensynet til deltagernes sundhed betyder, at Honeywell Partner Channel har besluttet at udskyde konferencerne i Aarhus og København indtil videre.

”Uanset hvor gerne vi ville afholde BMS-Konferencen 2020 og skabe disse rammer for en landsdækkende vidensdeling, networking og faglig idéudveksling på tværs af hele værdikæden, må vi erkende, at deltagernes sundhed kommer i første række. Vi mener ikke, at det er ansvarligt at afholde så stor en konference med 550 deltagere under de nuværende og forventede omstændigheder i efteråret. I princippet kunne vi have valgt at halvere deltagerantallet, men det ville ikke være i tråd med BMS-Konferencens intentioner. Derfor har vi truffet den eneste rigtige beslutning i den nuværende situation og valgt at udskyde konferencen indtil videre”, udtaler Søren Sloth Eriksen, Sr. Business Development Manager hos Honeywell Partner Channel.

Der har siden marts været overvældende stor interesse for BMS-Konferencen 2020, og rigtig mange har valgt at forhåndsregistrere sig for at være sikker på at få en plads. Alle, der på nuværende tidspunkt har forhåndsregistreret sig vil få direkte besked om udskydelsen af konferencen fra Honeywell Partner Channel.