Honeywell Building Technologies

TREND CONTROL SYSTEMS LANCERER BANEBRYDENDE UDGAVE AF DEN SUCCESFULDE IQVISION CTS-MANAGEMENT SOFTWAREPLATFORM

Enkel, overskuelig og effektiv. Så kort kan Trends seneste version af succesen IQVISION opsummeres. Version 2.2 af den populære CTS-management software er netop lanceret, og med den bliver det endnu nemmere at overvåge og styre bygningstekniske installationer i store, komplekse bygninger.

Baggrundsinformation:
IQ™VISION blev oprindelig lanceret tilbage i 2017 og er baseret på den stærke og fleksible Tridium Niagara 4 platform. IQ™VISION blev udviklet for at sikre optimal performance og drift af avancerede og højtydende CTS-anlæg. IQ™VISION integrerer Trend controllers, 3. parts enheder og internetprotokoller i én centraliseret intelligent management softwareplatform.

IQVision 2.2Den enkelte brugers databehov i centrum
Den nye IQ™VISION 2.2 sætter helt nye standarder, når det gælder muligheden for at skabe individuelt tilpassede brugerflader baseret på logiske og intuitive dashboards. IQ™VISION 2.2 er så fleksibel, at det er muligt at skræddersy brugerfladen fuldstændig til den enkelte brugers behov eller til en bygningssektions øjeblikkelige karakteristika. Det giver rigtig god værdi på f.eks. hospitaler og universiteter, hvor rammer og forudsætninger for drift kan være vanskelige at forudse og generelt ændrer sig lynhurtigt.

Men IQ™VISION 2.2 gør det også muligt at arbejde med dynamiske skematiseringer, rapportering i realtid, fleksibel alarmhåndtering og udvidet tidsplanlægning for bygningens brugergrupper. Derudover indeholder IQ™VISION 2.2 en række forbedringer, der er unikke for Trend. Det gælder bl.a. udvidet controller support, hurtigere device discovery og den velkendte store driftssikkerhed. Endelig forenkler IQ™VISION 2.2 planlægningen, udviklingen og driften af det samlede CTS-anlæg ved at udvide omfanget af de tekniske opgaver, CTS-anlægget kan udføre i praksis.

”Vi havde oprindelig to klare mål med IQ™VISION 2.2. Dels at gøre den nemmere at udvikle på og dels at gøre den enklere og mere intuitiv at bruge. Men med tilføjelsen af en helt ny Trend-driver har vi faktisk også realiseret et tredje mål. Nemlig at tilbyde vores kunder en uovertruffen ydeevne og datasikkerhed, der er af vital betydning for driften af byggetekniske installationer i intelligente bygninger,” forklarer Business Development Manager Flemming Thinggaard.

Det er ikke kun slutkunderne, der vil få gavn af en hurtigere konfigurering. Niagara 4 platformen gør det muligt at genbruge allerede eksisterende data, hvilket minimerer tiden på at generere nye værdier. IQ™VISION 2.2 gør det desuden væsentlig hurtigere at vise live-datapunkter på et overskueligt one-page dashboard. Integrationen af 3. parts produkter er certificeret af en uafhængig instans og er gjort enklere og mere omkostningseffektiv. Identifikationen af fejl og måder at energibespare og energioptimere på er blevet endnu nemmere at identificere.

Skalérbarhed og sikkerhed uden sidestykke
Ud over de betydelige brugerfordele tager IQ™VISION 2.2 teten, når det gælder indbygget skalerbarhed og omfattende system- og datasikkerhed. Som standard leveres IQ™VISION 2.2 med en indbygget godkendelsesfunktion, der kræver, at brugerne vælger Lightweight Directory Access Protocol (LDAP)-passwords, som derefter krypteres. For at forbedre sikkerheden yderligere er det muligt at konfigurere et omfattende ”audit trail” af databaseændringer, databaselagringer og -backup, globale tidsfunktioner, kalendere, masterplanlægning samt kontrol- og energy management rutiner.

IQ™VISION er efterfølgeren til Trends 963 Supervisor, som planlægges fuldt udfaset i løbet af 2019. For at gøre overgangsfasen og -processerne så enkle som muligt har Trend udviklet et specielt System Migration Tool, der tillader brugere at importere data fra en eksisterende 963 Supervisor med en konverteringshastighed på op til 50 sider på under 5 minutter. Derudover konverterer Trends Schematics Migration Tool automatisk skemaer og bibliotekssymboler til den nye IQ®VISION platform, som derefter kan redigeres.

“IQ™VISION har fået en rigtig flot modtagelse af de professionelle brugere og porteføljeejere, der har bedst mulig overvågning og styring af deres intelligente bygninger og ejendomme som strategisk indsatsområde,” fortæller Flemming Thinggaard.

“Denne nye IQ™VISION 2.2 gør det muligt at styre, overvåge, kontrollere, planlægge og udvikle med en detaljeringsgrad, som vi ikke tidligere troede mulig. Én ting er, at dataanalysen er fremragende, men de 100% individuelle muligheder for brugertilpasset datapræsentation gør, at den intelligente bygning ikke bare tænkes som en intelligent bygning, men rent faktisk fungerer som en intelligent bygning til gavn for brugere, processer og ejere.”

Yderligere information
For yderligere information om indholdet af denne pressemeddelelse, kontakt venligst:

Trend Control Systems
Flemming Thinggaard, Business Development Manager
Telefon: 3127 0616
Østergade 23-29
8000 Aarhus C