Vølund Varmeteknik A/S

Industrivej Nord 7 b
7400 Herning
Telefon:
9717 2033
Hjemmeside:

Vølund Varmeteknik leverer varmetekniske løsninger til forbrugere, landmænd, skoler, institutioner m.m. gennem professionelle fagfolk – og tilbyder et af branchens absolut stærkeste sortimenter inden for luft/vand varmepumper, jordvarmeanlæg, pillefyr, varmtsvandsbeholdere og boligventilation. Vi har et landsdækkende samarbejde med erfarne og professionelle VVS-installatører og samarbejdspartnere, og vi kan tilbyde de helt rigtige tekniske løsninger, der er udviklet gennem årtier under hensyntagen til den aktuelle energipolitik.

Med over 140 års erfaring på markedet – og med mere end 40 års erfaring i miljøvenlige varmepumper af høj kvalitet – har Vølund Varmeteknik en solid viden og kompetencer. Vi tilbyder professionel rådgivning og foretager de omfattende beregninger, som ligger til grund for en optimal og veltrimmet energiløsning tilpasset den enkelte bolig, landbrug, institution, etc.

Med egen projektafdeling tilbyder Vølund Varmeteknik også tung specialistviden inden for blandt andet gyllekøling og beregning af varmeforbrug, og vi lægger stor vægt på professionel rådgivning i forhold til tilskudsordninger og salg af energivenlige løsninger.


Udgivet af Vølund Varmeteknik A/S