KOM GODT IGENNEM STØRRE PROJEKTER

Vi sætter barren lidt højere

Som installatør ved du, at jo større et projekt er, jo mere komplekst bliver det også. Når du samarbejder med Vølund, får du mere end et kvalitetsprodukt. Du får et særdeles stærkt kort på hånden, fordi vores specialistviden, værktøjer og overblik i hele processen også bliver en del af din forretning.

Vi har mere end 40 års erfaring i at rådgive installatører om komplekse varmeløsninger, fra behovsanalyser og tilbud til dimensionering og indregulering. Faktisk starter det allerede inden du har fået opgaven. Vi hæver standarden på alle parametre – med det ene formål at understøtte din forretning.

Vil du have et stærkt team i ryggen?

Sommetider er det marginalerne, der afgør, om du vinder en opgave. Vores projektafdeling sørger for, at du får marginalerne på din side. Vi klæder dig på til at vinde og udføre opgaven med et stærkt brand, der er synonym med kvalitet, tryghed og energi-effektivitet, og du får et kompetent team, der kender din hverdag, i ryggen. Uanset projektets størrelse kan vi være med i hele processen – fra dimensionering til serviceabonnement, fra tilskudsordninger til miljøgodkendelser.

Kvalitet, der passer ind alle steder

Vores varmepumper er ikke kun velegnede til mindre projekter. Gennem årene har vi bidraget til store total- løsninger i mange forskellige settings, hvor kompleksiteten stiller store krav til både produktkvalitet og projektoverblik. For os handler det om at gøre processen overskuelig for dig som installatør, så du kan levere den optimale løsning til dine kunder – uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering.

Mød vores projektafdeling her: https://volundvt.dk/om-voelund-varmeteknik/projektloesninger-til-erhverv