VØLUND VARMETEKNIK søger eftersynstekniker – Sjælland

 Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med p.t. 22 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

 Vi søger nu en ny kollega med bopæl på Sjælland – som skal dække det sjællandske område sammen med én kollega, der i forvejen gennemfører samme type varmetekniske driftsopgaver hos private kunder. 

Dine daglige arbejdsopgaver vil være at udføre eftersyn og reparationer på Vølund varmepumper på Sjælland. Du skal have bopæl i området, da du skal køre ud fra din privatadresse. Der indgår ikke vagtopgaver i denne stilling, men det må forventes, at der af og til forekommer overnatninger.

Du kommer til at indgå i et velfungerende team bestående af erfarne og kompetente kolleger, hvis ekspertise ligger inden for servicering og problemløsning af Vølund varmepumper og virksomhedens øvrige produkter, bl.a. pillefyr.

 

Er du stadig interesseret i jobbet? -Så læs hele jobopslaget her: https://volundvt.dk/om-voelund-varmeteknik/ledige-stillinger/eftersynstekniker

Vi glæder os til at høre fra dig.