VØLUND VARMETEKNIK søger servicetekniker til Sjælland

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 23 eksterne serviceteknikere, som alle arbejder hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Vi søger nu en kollega med bopæl på Sjælland, som skal dække et nærmere fastlagt område sammen med det eksisterende serviceteam.

 

Velkommen til Vølund Varmeteknik

Dine daglige arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte servicering af Vølund varmepumper med fokus på garantiarbejde, indregulering, opstart, eftersyn og evt. reparationer, og du skal have bopæl i området, da du skal køre ud fra din privatadresse.

Du kommer til at indgå i et velfungerende team bestående af erfarne og kompetente kolleger, hvis ekspertise ligger inden for servicering og problemløsning af Vølund varmepumper og virksomhedens øvrige produkter, bl.a. pillefyr.

 

Er du interesseret?
Så har du en baggrund indenfor servicering af varmetekniske produkter og har du erfaring som servicemontør, kølemontør eller VVS-tekniker, så kunne dette måske være interessant. Du kan læse mere om stillingen her: volundvt.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte driftschef Simon Vilhelmsen på 22 69 93 86.

Vi glæder os til at høre fra dig.