Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik søger teknisk salgskonsulent til Sydjylland

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen – Sydjylland

Hos Vølund Varmeteknik A/S er vi markedsleder inden for varmetekniske produkter. Det er vi af 2 grunde: Vi sælger markedets bedste produkter, og vi yder markedets bedste service. Vil du med på vores vækstrejse?

Du får en grundig oplæring og løbende uddannelse, så du bliver ekspert på vores produkter. Og du får frihed og ansvar til at drive vores salg i Sydjylland, hvor en god kundeportefølje står klar til dig.

Kør ud hjemmefra og giv kunderne kvalitet

Du bruger din dag ude hos kunderne, som primært er VVS-installatører, men også elektrikere og kølefirmaer. Du rådgiver dem i, hvordan de bruger vores produkter, og du fortæller om de tekniske specifikationer. Det er rådgivning på højt teknisk niveau, og gennem din ærlige dialog bygger du stærke relationer med dine kunder.

Få grundig oplæring og løbende træning

Bag dig har du en stærk teknisk organisation, der har masser af knowhow og kan rådgive dig og kunderne i brugen af de enkelte produkter.

Den viden bygger vi også på dig. Vores claim er kvalitet, så når du starter får du en meget grundig oplæring, så du kommer i dybden med alle vores produkter.

Vil du vide mere om stillingen? -så se hele annoncen her.