VØLUND VARMETEKNIK søger produktansvarlig

Har du evnerne og erfaringen til at styrke, udvikle og udbrede vores miljøvenlige varmeprodukter med fokus på varmepumper? Så er du måske vores nye produktansvarlige …

 Lige nu søger vi en ny kollega til vores team i Herning, som har kompetencerne og lysten til at have ansvaret for vores produktsortiment med hovedfokus på varmepumper og være bindeled mellem Vølund Varmeteknik og moderselskabet NIBE, eksterne leverandører samt søsterselskaber.

Dine ansvarsområder:

 Dit hovedfokus vil være vores varmepumper – med mulighed for udbygning af eventuelle kommende forretningsområder. Som produktansvarlig skal du sikre, at produkter opfylder lovgivningens krav, tilsikre, at teknisk dokumentation er tilgængeligt samt formidle dette videre.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med teamet om udvikling, optimering og udvidelse af vores produktsortiment, yde telefonisk rådgivning og vejledning af kunder, kollegaer og andre interessenter, og medvirke til uddannelse af kunder og kollegaer – herunder undervise på Vølund Akademiet.

Se hele stillingsannoncen her: volundvt.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.