Vølund Varmeteknik A/S

Ny Nibe Split luft-til-vand varmepumpe supplerer seriens større varmepumper

Med nyheden Nibe Split luft-til-vand varmepumpe på 6 kW dækker Vølund Varmeteknik nu også den stigende efterspørgsel på mindre varmepumper til bl.a. energirenoveringer, lavenergibyggeri og rækkehuse.

Nyheden Nibe Split på 6 kW ligger i naturlig forlængelse af Nibe Split-serien, som allerede omfatter luft-til-vand modeller på 8 og 12 kW.

Med den nye 6 kW-version imødekommer Vølund Varmeteknik et ønske i markedet om en varmepumpe med samme produktfordele og kvalitet som firmaets øvrige Nibe Split-modeller – blot til mindre boliger, typisk i forbindelse med energirenovering, lavenergibyggeri og rækkehuse.

Med udvidelsen af sortimentet står Vølund Varmeteknik nu endnu stærkere rustet til fremtidens efterspørgsel på varmepumper i alle størrelser. I forvejen er Vølund Varmeteknik blandt de førende leverandører af jordvarmeanlæg og luft-til-vand varmepumper til boligbyggeri, landbrug og industri. Læs mere her.

Den nye Nibe Split luft-til-vand 6 kW varmepumpe fra Vølund Varmeteknik er udviklet til især mindre nybyggerier, rækkehuse og energirenoveringer.