FabricAir A/S

Kort leveringstid hele sommeren

Produktionen går ikke i stå selvom solen skinner – heller ikke i sommerferien. Mens mange rejser på ferie, holder stærk produktionsplanlægning og dygtige, engagerede medarbejdere gang i maskinerne hos FabricAir.

Effektiv og grundig produktionsplanlægning er nøglen til kort leveringstid. Vi har  strenge kvalitetsprocedurer og dygtige fagfolk, der sørger for, at vi altid leverer et fejlfrit system. Sådan sikrer vi, at vi overholder både det aftalte budget og den lovede tidsfrist – også om sommeren. Faktisk ankommer luftfordelingssystemer til deres endelige destinationer her i Danmark indenfor bare 10 hverdage eller mindre fra ordren bliver frigivet. Dermed har vi markedets korteste leveringstid.

Vi har egen fabrik, hvor og vores tekstilkanaler skræddersys på mål. Professionelle, erfarne folk sikrer, at designet er et parfekt match til applikationen og dermed leverer den ideelle luftfordelingsløsning. Vi skærer flowmodeller ved hjælp af avanceret og præcis laserskæreteknologi og som den sidste del af vores kvalitetsprocedure gennemgår pakkeriet alle leverancerne, før de tekstilbaserede ludtfordelingsløsninger sendes ud i verden. Vi er ISO 9001-certificerede, fordi vi er stolte af vores gode service og høje kvalitetsniveau.

På pakkeriet samles relevante dokumenter i en særlig dokumentpose, der lægges i kasse nr. 1, så den altid er til at finde. Det vil typisk være vaskeanvisninger og vedligeholdelsesmanualer, detaljerede 3D-tegninger af systemet, samt en brugervenlig installationsguide.

Det færdige kanalsystem i tekstil fylder de markant mindre end et tilsvarende metalsystem. Undersøgelser har vist, at vi under transport udleder hele 21,3% mindre CO2 end et tilsvarende system i metal ville gøre. Vi benytter altid en internationalt anerkendt leveringsservice. På den måde er sikre på, at vores løsninger ankommer til kunden til tiden.

Du kan finde mere viden om vores unikke luftteknologi på hjemmesiden: fabricair.com.