Feriepark udskifter ventilationsløsning og opnår et enestående indeklima

Tekstilindblæsning installeret i poolområdet i ferieparken Blauwe Meer i Lommel, Belgien

Da poolområdet i ferieparken, Blauwe Meer, blev renoveret, fik FabricAir til opgave at skræddersy en trækfri løsning, baseret på vores korrosionsfri teknologi. Dermed fik ferieparken en sund og hygiejnisk brugerkomfort.

Ferieparken, der ligger i Lommel i Belgien, blev renoveret i samarbejde med Snoeks B.V. og projektleder Coppens, forklarer, hvorfor valget fald på tekstilbaseret indblæsning:

“FabricAirs luftfordelingssystem er kun en del af det samlede system, men det er det, der i sidste ende sikrer den rigtige fordeling af frisk luft uden trækgener for gæster og uden kondens på vinduerne.”

I designfasen tog FabricAirs indblæsningseksperter hensyn til alle de luftfordelingsfaktorer, der har indvirkning på indeklimaet i en svømmehal. Det er essentielt på grund af de barske forhold indblæsningskanaler udsættes for i det varme og fugtige klima, der findes i et poolområde.

En tekstilbaseret luftfordelingsløsning er at foretrække fremfor stålkanaler i det varme og fugtige miljø, fordi fibrene ikke korroderer. I tillæg kan indblæsningsløsningen også bruges til at forhindre kondens på glasvægge og tagkonstruktion, fordi teknologien tillader en høj grad af præcision i luftstrømmene. Dermed forhindres dannelsen af mug og skimmelsvamp, hvilket også er en væsentlig faktor for at skabe et sundt og hygiejnisk indeklima.

Systemet er skræddersyet i et permeabelt, brandhæmmende tekstil af høj kvalitet, kaldet FabricAir® Combi 80, som er ideelt til svømmehaller. Det leveres med en speciel antibakteriel overflade, 10 års garanti, og en ophængsløsning konstrueret i materialer, der er særligt velegnede til poolområder.

Læs mere om sportsprojekter og lignende løsninger på https://dk.fabricair.com/da/applications/sport.