FabricAir ønsker glædelig jul og godt nytår

FabricAir ønsker glædelig jul og godt nytår

Endnu et spændende år går på held, og et nyt står for døren. Vi har glædet os til at dele dette tilbageblik med jer og give jer et smugkig på, hvad 2020 vil byde på.

Først og fremmest vil vi gerne sige tak for samarbejdet i det forgangne år. Det har været et år med fuld tryk på kedlerne her i Norden, og vi ser frem til et nyt år med masser af spændende store og små projekter, produktnyheder og andet godt.

En af det forgangne års største succeser blev vores FabricAir® VarioDuct™, som effektivt og intelligent kombinerer to separate sæt indblæsningsmønstre i den samme kanal. Det betyder, at man kan optimere imod to helt forskellige scenarier, for eksempel sommer- og vintersæson, der kræver forskellige indblæsningsmønstre til opvarmning og køling. Rigtig mange kunder har i årets løb valgt denne løsning – og endnu flere har været nysgerrige på produktet og downloaded vores datablad.

Som altid bød første halvår på en masse spændende udstillinger over hele verden. Herhjemme havde vi fornøjelsen af at møde jer på SportsFair i Fredericia, hvor vi lancerede vores nye sportsbrochure, og vi har også mødt flere af jer på de store Europæiske udstillinger – ISH Frankfurt, C&R Madrid, ISK-Sodex i Istanbul, og InterClima i Paris. Vi ser frem til at se mange af jer igen i 2020, hvor vi vil være at finde på Brancheudstillingen Idræt, Kultur & Fritid i Vingsted og på en række Europæiske og oversøiske udstillinger i løbet af året.

Et af vores vigtige succesparametre er vores korte leveringstid. Hos os er ”ekspres” nemlig standard uden at det koster ekstra. Der er en af fordelene ved at producere på egen fabrik i Baltikum og bruge et velrenommeret shippingfirma. Vi regner leveringsdatoen som den dag indblæsningssystemet ankommer hos kunden og ikke den dag, systemet udgår fra fabrikken, som andre gør. Desuden opgør vi leveringstiden i kalenderdage fremfor virkedage og har gennem de sidste mange år leveret mere end 90% af alle ordrer, uanset størrelse og kompleksitet, indenfor 1-2 uger i Danmark – eller som andre ville sige det: 5-10 arbejdsdage.

Hos FabricAir yder vi præcis samme service uanset ordrens sværhedsgrad eller kundens størrelse. Vores leveringssikkerhed nåede i 2019 et niveau på godt 99%. Det vil sige, at praktisk talt alle ordrer blev leveret hos kunden på det tidspunkt, der fremgik af ordrebekræftelsen eller tidligere, hvor vi selvfølgeligt aftaler specifikt med kunden inden levering. En væsentlig procentdel af vores danske ordrer leveres faktisk som standard på mindre end 6 arbejdsdage. Men skulle der være specifikke sager som haster mere end almindeligt, så er det muligt at løse dette med helt ned til 2 dages leveringstid DAP i Danmark.

Vi arbejder målrettet på at være den foretrukne løsning på det Nordiske marked og forbedrer derfor løbende vores produktportefølje. Vores mantra er “gør det bedre og gør det nemmere”, og det er det vejledende princip bag alt, hvad vi gør. Derfor bød året der går på held bl.a. på en opgraderet endebund og et nyt design til All-in-One-bøjler, som begge skaber en mere retlinet og æstetisk kanal. Hemmeligheden bag de løbende forbedringer er vores strikse kvalitetssikring. Vi tager stikprøver og samarbejder tæt på tværs af produktionen, pakkeriet, salgsafdelingen og R&D for at sikre det bedst mulige produkt for vores kunder og den bedste leveringstid.

Det kommende år starter med udgivelsen af et helt nyt produktkatalog, der bl.a. indeholder vores nye designlinje og en række nye features. Vi har arbejdet med arkitektens kunstneriske udtryksmuligheder og tilbyder nu frit valg mellem 1100 forskellige specialfarver samt muligheden for at trykke endeløse mønstre på tekstilet, så kanalerne kan få et helt unikt udtryk, der kan tilpasses ethvert interiør. Man kan også fortsat trykke logoer og tekster på kanalerne efter behov, hvilket altid har været et populært tilvalg.

Vi har også arbejdet med vores justerbare wireophæng og ser frem til at lancere en helt ny standardløsning i januar, som vores installationsteam estimerer kan skære en betydelig del af installationstiden. I tillæg har vi arbejdet på at opgradere vores udvalg af formstabile tilvalg. Det har været et stort ønske hos flere kunder at kunne sikre en 100% rund kanal uanset om anlægget er tændt eller slukket og i vores arbejde med at udvikle den bedste løsning, har et væsentligt parameter været at minimere den øgede friktion og det deraf følgende tryktab, sådan en intern struktur naturligt forårsager. Når vi lige om lidt lancerer interne 360° ringe, er det derfor med et praktisk talt ubetydelige ekstra tryktab.

Nu hvor juleferien nærmer sig, vil vi gerne takke vores værdsatte kunder, kontakter og kolleger for jeres bidrag og samarbejde gennem årene. Vi ser frem til at optimere luftfordelingen, øge komforten og yde den bedste service også i det kommende år.

Vi ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

De bedste julehilsner,
Fra alle os hos FabricAir