Designfrihed med et væld af farver – eksempler fra hele verden

Ferien er slut og ordrerne vælter ind. Stofruller i skønne farver ligger i kø til at blive omdannet til skræddersyede tekstilkanaler og sendt ud i verden. Så langt har vi i år sendt Smart Air Solutions til 94 forskellige lande.

Med et stort udvalg af standardfarver og mulighed for specialfarver i Trevira passer vores indblæsningsløsninger til enhver arkitektonisk vision.

Maya Sports Club
Indbyggede LED-lys skifter farve og skaber et unik interiørdesign.

På fitnesscenteret Maya Sports Club i Tyrkiet er kanalerne designet med indbyggede LED-lys, der skifter farve og skaber et stilfuld interiør til klubbens medlemmer.

Elizabeth Aquadome i Australia.
Luftindblæsning er inkorporeret i arkitekturen for at beskytte strukturen mod skadelig kondens.

I svømmehallen Elizabeth Aquadome i det sydlige Australien har kanalerne samme farve som vandruchebanerne og indgår smukt i et samlet, arkitektonisk design.

Palacio de Larrinaga
Den D-formede kanal fylder næsten ingenting under loftet og er med til at give strukturen et let og luftigt look.

Restauranten Palacio de Larrinaga i Zaragoza i Spanien har brugt kanalerne til at fremhæve det lette og luftige design i deres eksklusive pavillon.

SE Arena, Vojens
To separate luftstrømme optimerer forholdnene for både tilskuere og spillere.

Og i SE Arena i Vojens lægger man næsten ikke mærke til tekstilkanalerne, selvom deres effekt er enorm både for tilskuernes komfort og for spillernes forhold på isen, da to separate luftstrømme skaber forskellige temperaturer i de to zoner.

Udforsk vores hjemmeside for at finde mange flotte eksempler på, hvordan tekstilbaseret ventilation og arkitektur arbejder sammen enten ved at fremhæve og lege med kanalerne eller lade dem indgå diskret i interiørdesignet. Du kan læse meget mere om tekstiler og farvevalg her og finde de mange eksempler og case studies her.