CASE: Supermarked får ideelle forhold i alle sektioner

Supermarkeder er oftest inddelt i sektioner med hver deres unikke krav til luftfordelingen og indblæsningssystemet. Som eksempel kan nævnes krav til tempetaturintervaller, behov for fjernelse af kondens eller for at undgå trækgener. Tekstilkanaler fra FabricAir er en effektiv løsning uanset, hvilken sektion det drejer sig om. 

FabricAir kombinerer det æstetiske design med lydløs, kondesfri, hygiejnisk luftfordeling og høj komfort. I supermarkeder består løsningen oftest af en unik kombination af flowmodellerne FabFlow™SonicFlow™ og MicroFlow™, der sikrer et jævnt og behagelig flow i alle sektioner afhængig af deres unikke karakteristika.

Vi skaber en mild omrøring, der ikke giver trækgener. Termisk forskydning, i form af lavimpulsindblæsning af underkølet luft, kombineres med den rette opblanding for at sikre jævn luftfordeling og godt flow mellem hylderne uanset lofthøjde og hyldehøjde, og dermed et behageligt indeklima.

FabricAirs tekstilbaserede luftfordeling er den bedste kombination af pris og kvalitet. Vi leverer hygiejnisk, kondensfri luftfordeling med et jævnt og trlkfrit flow, der skaber ideelle forhold i alle sektioner af supermarkedet.

Læs casen her.

Bestrygningsluft eliminerer kondens og mindsker dermed risikoen for bakterievækst og våde gulve.
I non-food-sektionen handler det især om komfort og visse typer varers holdbarhed.
I kasselinien bruges frisk luft til at eliminerere gener så som lugt og sved, og et luftgardin forhindrer medarbejderne i at få træk fra dørene, når de åbner og lukker.