Bæredygtig ventilation med et lavt CO2-aftryk

Med FabricAir tekstilkanaker kan du spare op mod 30% på strømforbruget

FabricAir tekstilkanaler har et lavere CO2-aftryk end konventionelle metalkanaler. Ventilationssystemer i tekstil kræver mindre energi at producere og transportere. Samtidig er effektiviteten af luftfordelingen langt højere og mere præcis med tekstilbaseret ventilation end med konventionelle metalkanaler. Det betyder bl.a., at tekstilkanaler fra FabricAir opererer med et lavere tryktab og kræver derfor mindre energi at drifte. Det lavere tryktab kan give besparelser på op til 30% på strømregningen.

Læs også: Tekstilkanaler understøtter Skandinavisk design

FabricAirs tekstiler lever op til OEKO-TEX 100-kravene, der bekræfter, at vi forpligter os til miljøvenlige produktionsmetoder og materialer. Den forventede levetid på tekstilkanaler er lang, bl.a. fordi tekstiler ikke korroderer. Flere af de originale installationer fra 70erne er forsat i brug på slagterier rundt om i Danmark.

På grund af kanalernes kompakte natur, fylder de markant mindre end metalkanaler under transport. Faktisk viser beregninger at tekstilkanaler udleder 21,3% mindre CO2 fra transport end tilsvarende kanaler i metal.

Læs mere om tekstilkanaler og letvægtsløsninger her