Vaillant lancerer to nye serier gasfyr med enestående teknologi: til fordel for installatøren, kunden og klimaet

I modsætning til aprils skiftende vejr er Vaillant en man kan regne med. Med deres to nye serier gasfyr ecoTEC exclusive og ecoTEC plus viser Vaillant, hvorfor de er en af Europas førende producenter af gasfyr. Begge gasfyr har nye intelligente teknologier samt smarte funktionaliteter, der tager hånd om både installatøren, klimaet og kunden.

Automatisk styring og nem installation
Svingende gaskvaliteter har længe været et problem. Vaillants intelligente teknologi, ioniDetect, tilpasser sig automatisk svingende gaskvaliteter, der også i fremtiden vil være en stigende udfordring. Med ioniDetect opnås den højeste energieffektivitet. Og det er ikke det eneste: Da der ikke er behov for manuel indstilling for at opnå optimal forbrænding, spares der også tid ved installationen. En klar bonus for både installatøren og kunden.

Opstartsprocessen bliver nemmere da begge serier af de nye gasfyr, guider installatøren gennem alle relevante funktioner og indstillingsmuligheder via installationsassistenten – på under 2 minutter. Den nye brugervenlige touch-skærm med dansk klartekst åbner også for et væld af andre behjælpelige funktioner. Heriblandt ny LIN Bus-kommunikation, som leverer detaljerede data direkte fra gasfyrets komponenter til skærmen. Man behøver altså ikke en gang at åbne fyret for at lave en diagnostisk gennemgang af komponenterne. Dermed bliver den nye løsning endnu mere tidsbesparende.

Intelligent teknologi
Bag ecoTEC exclusives stilrene design gemmer sig effektive og energisparende teknologier. Desuden er den blevet tildelt Vaillants Green iQ-mærke, som tilkendegiver et produkt med fokus på intelligens og bæredygtighed. Det kan ses i den hydrauliske assistent, der via en App guider installatøren gennem den hydrauliske balancering trin for trin, der samtidigt giver et mere præcist resultat end ved manuel hydraulisk balancering. Det gør det nemmere for installatøren, mens kunden opnår en perfekt varmeforsyning.

Kundefavoriten er blevet endnu bedre
Det er ikke en overraskelse, at ecoTEC plus længe har været et hit hos kunderne med sin effektive energioptimering. Men nu er Vaillant klar med en ny og forbedret version: et oplagt valg for både installatøren og kunderne.

Nyd mange af de samme installationsfordele som ved ecoTEC exclusive samt den smarte ioniDetect teknologi, som sikrer dine kunder den højeste grad af komfort og minimal vedligeholdelse.

Salg, service og support
Udnyt den sikkerhed, kompetence og erfaring som kendetegner et stærkt mærke. For som altid står Vaillant klar til at hjælpe, hvad end det gælder pre- eller aftersale support.

Læs mere om Vaillants nyeste gasfyr ecoTEC plus og Green iQ ecoTEC exclusive her.

Kontakt:
Peter Aller – Product Manager Vaillant
peter@vaillant.com
+45 46 16 02 00


ecoTEC exclusive


ecoTEC plus

ecoTEC plus installation