Schneider Electric og NVIDIA indgår samarbejde om fremtidens datacentre

Pressemeddelese: Nye referencedesigns danner et solidt fundament for implementering af NVIDIAs accelererede compute-platform i datacentre. Designene kommer til at optimere ydeevne, skalerbarhed og energieffektivitet i datacentrene.

Schneider Electric har indgået et samarbejde med NVIDIA om at optimere infrastrukturen i datacentre. Det skal bane vejen for udviklingen inden for kunstig intelligens (AI) og digital twin-teknologi. I samarbejdet vil Schneider Electric anvende sin ekspertise inden for datacenterinfrastruktur og NVIDIAs AI-teknologier til at introducere de første offentligt tilgængelige AI-datacenterreferencedesigns. Designs’ne kommer til at sætte standarden for implementering og drift af AI inden for datacenters økosystemer og markerer en signifikant milepæl i branchens udvikling.

Med en øget mængde af AI-applikationer, der vinder større indpas på tværs af industrier, samtidig med at de kræver flere ressourcer end traditionelle servere, er behovet for processorkraft steget betragteligt. Brugen af kunstig intelligens har accelereret transformationen af datacenterdesign og -drift, hvor datacenter-operatører arbejder på hurtigt at bygge og drive mere energistabile faciliteter, som både er energieffektive og skalerbare.

Læs hele pressemeddelelsen her: https://www.se.com/dk/da/about-us/newsroom/news/press-releases/schneider-electric-og-nvidia-indg%C3%A5r-samarbejde-om-fremtidens-datacentre-6627a5364b89c3dc300f0f99?utm_source=trade_media&utm_medium=affiliates&utm_campaign=2024_apr_dk_sp_edc_trade_media_awareness_trademedia-contentbuy_local&campaign_objective=awareness&mcl_name=edc