EFFEKTIV JORDVARMEPUMPE FRA VAILLANT

Enestående ydeevne til større byggeprojekter.

Salget af varmepumper buldrer derudaf, og varmepumpeteknologien er nu en af de vigtigste vækstparametre i branchen.

Jordvarmepumpen geoTHERM perform er det perfekte valg til store byggeprojekter, som for eksempel lejlighedsbyggeri eller udskiftning af ældre jordvarmepumper. geoTHERM er ikke blot en robust og bæredygtig løsning i høj kvalitet til varme og varmt vand, men også en løsning til passiv køling.

FORDELE

Jordvarmepumpen geoTHERM perform giver mere kraft til større projekter:

  • Op til 624 kW i kaskade
  • Fremløbstemperatur op til 65 °C
  • Robust system til sikker drift
  • Alt tilbehør og alle systemkomponenter fra en og samme leverandør
  • Passiv køling mulig via tilbehør
  • Høj nyttevirkning og lavt elforbrug, energimærke op til A+++
  • Pumper og ekspansionsbeholder til brine er allerede integreret i 25 kW varmepumpen
  • Styring til to varmekredse er integreret som standard
  • Op til 18 varmekredse som kan styres med udvidelsesmodul

FANTASTISK MULIGHED FOR FLEKSIBEL KASKADELØSNING

Med output på 25, 40 og 78 kW er den nye geoTHERM perform velegnet til en lang række anvendelsesområder. Hvis varmebehovet er ekstra højt, kan varmepumpen også bruges i kaskadeløsninger med op til 8 varmepumper, med output fra 65 kW til 624 kW. Det betyder, at der kan opvarmes eller afkøles op til 15.000 m² (ved 40 W/m²) effektivt.

HVOR YDELSE OG EFFEKTIVITET MØDES

Med en fremløbstemperatur på op til 65 °C dækkes høje krav til varmt vand og varme inklusive drift med radiatorer i forbindelse med moderniseringsprojekter.

FLERE MULIGHEDER FOR OPVARMNING AF VAND

Du kan tilbyde dine kunder en række hygiejniske varmtvandsløsninger: F.eks. en central buffertank med aguaFLOW-drikkevandsstation, der giver sikker beskyttelse mod legionellabakterier. Elkedlen eloBLOCK kan anvendes som backup til varmeanlæg. Alternativt kan du integrere varmepumpen i et hybridsystem – f.eks. i kombination med den kondenserende gaskedel ecoTEC plus som ekstra tilskud til produktion af varmt vand.

SYSTEMER, DU KAN REGNE MED

Varmepumpens høje kvalitet og den perfekte interaktion med alle systemkomponenter gør varmepumpesystemet geoTHERM perform til et sikkert valg. Det er ligeledes nemt at udvide systemet, f.eks. med solceller.

KOMFORT OM SOMMEREN VIA PASSIV KØLING SOM TILBEHØR

Med geoTHERM perform kan du tilbyde dine kunder en optimal løsning: Med det rigtige tilbehør kan rumtemperaturen reduceres med op til 3°C.

ALT EFTER PLANEN

Gennemtestede systemkonfigurationer – du kan derfor være sikker på, at alt kører problemfrit. Vi er klar til at supportere dig 365 dage om året med rådgivning fra Vaillants kundeservice.

Læs mere om Vaillant’s jordvarmepumpe her

Yderligere information om opvarmnings- og varmtvandsløsninger fra Vaillant her, tlf. 46 16 02 00.