METRO THERM A/S

METRO PLUS fjernvarmebeholder – 50 % mindre varmetab

METRO THERM PLUS beholder til fjernvarme giver lynhurtigt varmt vand og er en af de mest energieffektive beholdere på markedet.

METRO THERMs nye PLUS beholder er en stærk varmtvandsbeholder, som giver lynhurtigt varmt vand og er super energieffektiv. Den har enegimærke A, som er det højeste en varmtvandsbeholder kan opnå.

Med en spiral, der er 1,7 gange længere end normalt, bliver effekten til opvarmning af større mængder vand højere. Samtidig bliver returvandet til værket afkølet meget mere effektivt.

50 % mindre varmetab
Beholderen lever op til Energistyrelsens nye krav til PLUS fjernvarmebeholdere. Den er isoleret med ekstra tyk PUR-isolering, og da den klarer samme varmtvandsbehov som en større beholder, bliver varmetabet halveret.

Op til 35% bedre afkøling
Afkøling af fjernvarmen kan øges ved at montere en ventil med indbygget trykdifferens og forindstilling af flow. Ved at begrænse flowet i forhold til det reelle varmtvandsforbrug, kan den gennemsnitlige afkøling forbedres med op til 35% og stadig overholde vandnormens krav til fulde.

Mindre beholder – samme mængde varmt vand
Med den lange spiral og øgede effekt i PLUS beholderne, kan man nøjes med en beholder med mindre vandvolumen. PLUS 70 erstatter derfor en traditionel 110 liters fjernvarmebeholder, og PLUS 100 erstatter en 160 liter beholder, selv til boliger med badekar. Derved spares der både plads og penge.

Læs mere på www.METROTHERM.dk/fjernvarme