Vi søger en tekniker med interesse for automation

Vi søger en tekniker med interesse for automation

Er du teknisk dygtig og motiveres af en alsidig hverdag? Har du erfaring med PLC, robotteknologi eller interesse for automation? Og vil du være med til at sikre den daglige drift og optimere vores automatiske produktionslinjer. Så søger vi lige nu en engageret tekniker til METRO THERM.

METRO THERM investerer lige nu i helt nye anlægsmaskiner og robotter, for at optimere vores produktionslinje. Derfor søger vi til vores team i Helsinge nu en engageret og selvmotiverende ny kollega der kan indtræde i vedligeholdelsesteamet og samtidig give sparring til vores produktionstekniske afdeling (PTA).

Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam, der for nuværende består af 6 personer, og vil her få en central rolle i at sikre daglig drift, procesoptimering og fremadrettet udvidelse af fabrikkens produktionskapacitet via automatisering.

Vi har en flad ledelsesstruktur og fokuserer på at støtte og hjælpe hinanden. Vidensdeling og samarbejde på tværs af organisationen er centrale værdier for vores fortsatte udvikling, så alle har mulighed for at gøre deres bedste. Det er derfor vigtigt, at du trives med arbejde på tværs af afdelinger og faggrupper i vores produktion i Helsinge.

Du vil blive uddannet og sikre sikker drift samt proaktive tiltag.

Arbejdsopgaver inkluderer:

  • Sikre stabil og effektiv drift af vores maskinpark.
  • Overvåge og vedligeholde maskiner så driftstop minimeres effektivt.
  • Reparationsopgaver herunder diagnostik og fejlfinding.
  • Optimering og procesforbedrende tiltag i samarbejde med PTA.
  • Træning af produktionsfolk til bedre forståelse af proces og udstyr.
  • Arbejdsopgaverne omfatter forbyggelse og vedligehold af de automatiske produktionslinjer.

Lyder det som noget for dig? 

Så følg linket og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig samt, hvilke forventninger vi har til dig.

Ansøgningsprocessen varetages af Academic Work og ved eventuelle spørgsmål og yderligere information til stillingen skal du kontakte Louise Johansson (se mail ovenfor) eller en af medarbejderne hos Academic Work.

Søg nu og vær med til at forme fremtiden hos METRO THERM! 🚀