Susanne har fået varmt vand uden problemer i 60 år

Varmt vand fra METRO THERM i over 60 år

Siden 1960’erne er det en varmtvandsbeholder fra METRO THERM, der har givet varmt vand til Susannes slægtsgård fra 1700-tallet. Og på intet tidspunkt er den stoppet med at virke.

På loftet på Susanne Sviths slægtsgård fra 1700-tallet står en 100 liters varmtvandsbeholder fra METRO THERM. Der har den stået i over 60 år og trofast leveret varmt vand til bad og håndvask.

Og i alle de år har beholderen aldrig svigtet.

Som Susanne selv fortæller:
”Der har aldrig nogensinde været noget, der skulle laves eller gøres ved den. Den er blevet kigget efter af elektrikeren, som den skulle, og han har altid rost den og sagt; “Det er da fantastisk, at den kan endnu den vandvarmer!”.

Jeg tænker, at når den har hængt her i 70 år eller sådan noget, så må det jo være et kram. Det kan jo ikke være andet”, fortæller Susanne Svith

Rettidig omhu skal dog til 
Selvom om vandvarmeren stadig virker fuldstændig, som den skal, har Susanne og hendes mand besluttet sig for, at den nu skal sendes på pension.

”Min største frygt er, at der pludselig går hul i den, så vandet vælter ud over det hele oppe på loftet. Det vil jeg simpelthen ikke risikere, så derfor skifter vi den nu, inden det går galt”, fortæller Susanne.

Den gamle varmtvandsbeholder får dog ikke lov til at ende på lossepladsen. Susanne har besluttet at donere den til Tangeværket, et museum for elektricitet, hvor den fremover kan blive værdsat af besøgende.

Du kan høre meget mere om Susanne og hendes gamle varmtvandsbeholder lige her. 

Du kan se videoen om Susanne Svith og hendes gamle varmtvandsbeholder fra METRO THERM lige her: