METRO THERM A/S

Hvor godt kender din el-vandvarmer dig?

Vores elektriske apparater bliver klogere og klogere – og der er fordele ved en el-vandvarmer, der kender dine vaner og forstår dine behov.smart_control_metro_therm_740x438

Er du den sidste i familien, der skal i bad om morgenen? Og har I en el-vandvarmer? Så har du sandsynligvis prøvet at måtte skylle shampooen ud af håret med koldt vand, fordi det varme vand er brugt op midtvejs i badet. Man vågner af det, men det er også det mest positive at sige om det.

Ville det ikke være skønt, hvis vandvarmeren vidste, hvor meget vand I bruger hvornår? Og regulerede efter det? Det kan faktisk lade sig gøre. METRO THERM har udviklet en intelligent styring – Smart Control – til el-vandvarmere i private husholdninger.

Smart Control går i al sin enkelhed ud på, at vandvarmeren løbende registrerer forbrugsmønstret fra de foregående 7 dage og indretter produktionen af varmt vand efter det.

På den måde ved den for eksempel, at der skal være rigeligt varmt vand til bad om morgenen, men ikke noget i løbet af dagen i hverdagene, hvor alle er ude af huset. Når I kommer hjem om eftermiddagen, har den igen varmet vand til håndvask og madlavning.

Fordelen er ikke kun, at du slipper for at stå under en kold bruser. Du sparer også energi på at undgå opvarmning af vand, når der ikke er brug for det. Faktisk kan man spare op til 12 % af energien med Smart Control i forhold til en traditionel termostatstyret el-vandvarmer. Det er godt for både elregningen og for miljøet.

 

Læs mere om – Beholdere med Smart Control

Følg os på LinkedIn