Danfoss Redan A/S

Hårupvænget 11
8600 Silkeborg
Telefon:
87438943
Hjemmeside:

”COMFORT FIRST” er målet for Danfoss Redan A/S i alle led. Vi er en danskejet producentvirksomhed som har eksisteret siden 1971. Vi har løsningen til enhver type bolig, som forsynes med fjernvarme, og tænker kunder og forbrugere ind i alt, hvad vi gør.

Hos Danfoss Redan A/S er vi specialister i produktion af moderne og driftsikre fjernvarmeunits, varmevekslere samt automatik for fjernvarme. Vores virksomhed tilbyder et bredt standardiseret produktsortiment samt producerer efter individuelle krav og driftsforhold.

Virksomheden er i vækst grundet kompentente medarbejdere, som er eksperter på hver deres fagområde. Vi er i tæt dialog med fjernvarmeværker, kunder og andre fagfolk i branchen, og har på baggrund af dette opnået gode resultater.

I Danfoss Redan A/S har vi fortsat stor fokus på at udvikle og forbedre udbudet af produkter inden for teknik, effektivitet og kvalitet og kan derved tilbyde markedets bedste varmekomfort.

Vi forsyner både ind- og udland med vandvarmere og fjernvarmeunits, og har indtil dato forsynet mere end 500.000 boliger.


Udgivet af Danfoss Redan A/S