Anteco Thermo Trade A/S

Lucernemarken 9
5260 Odense
Telefon:
70268326
E-mail:
Hjemmeside:

Anteco er kaldenavnet for to beslægtede handselsvirksomheder med speciale i luftvarmeanlæg og relaterede produkter:  Anteco Thermo Trade A/S og Anteco Mobile Units A/S.

Anteco Thermo Trade A/S arbejder primært med varmeventilatorer, stationære luftvarmeanlæg, og tilbehør, herunder rustfrie stålskorstene, aftræksløsninger og varmespare-ventilatorer. Anteco Thermo Trade A/S samarbejder med VVS-installatører og ventilations- og procesvarmefirmaer, der over for slutbrugere i industrien projekterer og installerer anlæggene. Anteco Thermo Trade A/S repræsentere virksomhederne Flowair, C.M.T. Clima, Poliedra og Impresind.

Flowair – en innovativ producent af vandbårne varmeprodukter, herunder varmeventilatorer, lufttæpper og decentrale ventilationsenheder.

C.M.T. Clima – Et særdeles stærkt produktprogram i stationære varmluftanlæg, ventilationsunits, og varmepumpesystemer til industrien.

Poliedra – En af Europas mest visionære producenter af stålskorstene, og blandt Europas første producenter der var klar med CE mærkningen efter Europa-normen EN1856-1

Impresind – Opfinder af Eliturbo varmespare-ventilatoren, der optimere energiforbruget i højloftede bygninger.

 

Anteco Mobile Units A/S arbejder primært med mobile varmekanoner og affugtere fra virksomheden BM2 – Biemmedue, disse produkter sælges gennem et landsdækkende forhandlernet der henvender sig til landbruget og håndværkere.

Biemmedue – Markedets nok mest innovative producent af mobile varmekanoner, samt producent af et stærkt program af støvsugere, affugtere, højtryksrensere og andre produkter til industrielrengøring.

Anteco A/S blev grundlagt i 1994 af Svend Pedersen, der havde mere en 30 års erfaring i processvarme til landbruget, i 2002 blev Anteco generationsskiftet til Nis Pedersen og i 2012 blev virksomheden opdelt i ovennævnte to selvstændige virksomheder for at have større fokus på de forskellige afsætningskanaler og forretningsområder.


Udgivet af Anteco Thermo Trade A/S