Uponor

VVS’21: Ny Uponor Combi Port INS fjernvarme-unit til projektmarkedet

Den endnu mere kompakte unit, der både kan producere varmt brugsvand og styre en varmekreds, kommer nu i 4 varianter

En af de Uponor nyheder, der præsenteres på VVS ’21, er Combi Port INS. En lille og meget kompakt fjernvarme-unit, der primært henvender sig til lejligheds- og rækkehusmarkedet.

”Her lanceres en unit, som opfylder alle markedets behov og er baseret på kendt teknologi med blandt andet termostatstyring”, fortæller Anders Møller fra Uponor VVS.

”Vi er også aktuelle med Combi Port E, der er 100% elektronisk og app-styret. Så Combi Port INS bliver det mere traditionelle valg, der er økonomisk i anskaffelse uden at gå på kompromis med kvaliteten”.

Vælg mellem 4 varianter

Den nye Combi Port INS, der både kan producere varmt brugsvand og styre en varmekreds, kommer på markedet i 4 varianter:

  1. Aqua Port = Vandvarmer
  2. Combi Port INS RC = Vandvarmer og centralvarme radiatorer
  3. Combi Port INS UFH = Vandvarmer og blandesløjfe til gulvvarme
  4. Combi Port INS UFH Wave = Vandvarmer og blandesløjfe med vejrkompensering.

Pumpestop og enkel montage

Combi Port INS kommer forberedt med pumpestop, der nemt kan forbindes med en styring. Dermed kan enheden leve op til krav om, at pumpen skal slukke, når der ikke er noget varmekald.

”Der er også praktiske fordele ved selve monteringen, hvor den nye unit kommer med alt, hvad der skal bruges for at hænge den op. Så der er ikke brug for ekstra tilbehør, og det sparer montagetid”, siger Anders Møller fra Uponor.

Idéel kombination med nyt 3-rørs System

Det vil være oplagt ved mange ny installationer og renoveringer at kombinere Combi Port INS med Uponors nye 3-rørs System, der også præsenteres på VVS ’21. En løsning, hvor det varme brugsvand først produceres, når der er behov for det.