Uponor

VVS’17-messen i Odense er vel overstået og det var en stor succes!

Uponors stand på årets VVS-messe i Odense var uden tvivl et tilløbsstykke – det må vi konstatere.

Vore konsulenter og produktchefer havde mere end rigeligt at gøre med både at vise og fortælle om de mange produktnyheder vi havde medbragt til lejligheden.

Var du ikke på messen eller var der noget, du gik glip af i menneskemylderet på standen, kommer en lille repetition af hvad vi viste.

På standen viste vi bla. vores helt nye koncept på prefabrikerede enheder, så som skakmoduler, bundmoduler, fjernvarmemoduler.
Alle moduler kan naturligvis tilpasses de individuelle behov.
Vi viste også vores sammensatte shunte, shunt med vejrkompensering samt snesmeltningssystem styret via Uponor Smatrix PRO.

Ønsker du yderligere oplysninger om disse produkter står vores konsulenter naturligvis til rådighed.

På standen viste vi også disse nyheder:

Uponor Smatrix Style – fremtidens rumtermostater, der er designet til at indgå i nutidens boligindretning. Superflotte – ganske simpelt! Og så måler de den operative temperatur!

Uponor Smatrix PRO – det nye kontrolsystem til gulvvarme og køling kan kommunikere med bygningens CTS-system og optimerer derfor både drift og komfort samt minimere energiforbruget uanset bygningstype.

Uponor Metallic Pipe PLUS – det helt nye og unikke ”forkromet” MLC-rør til synlige installationer, der får en superflot finish.

Uponor Decibel – et nyt lyddæmpende afløbssystem, der vejer en del mindre end andre systemer på markedet.

Uponor Ecoflex PRO – præisolerede rør med fleksibel PUR-skum og kraftig forøget isoleringsevne. Samles med 100 % korrosionsfrie Q&E fittings i op til 75 mm!

Der var mange nyheder og en rigtig god stemning.
Tak til alle jer, der havde tid og lyst til at kigge forbi de 3 dage messen varede.