Puk Spencer fejrer 25 år hos Lindab

Puk Spencer - 25 år hos Lindab
I 25 år har Puk Spencer været med til at løfte ventilationsbranchen og sætte indeklimaet på dagsordenen. Den 14. juni fejres jubilæet med en reception i Haderslev.


Formanden for Veltek Ventilation og salgsdirektør i Lindab, Puk Spencer, har med sin kompromisløse faglighed og stærke menneskelige egenskaber været en fast del af ventilationsbranchen hele sit arbejdsliv. Nu fejrer hun 25 års jubilæum hos Lindab.

Alle brancher har en lille håndfuld personer, der er kendt og anerkendt på tværs af branchen. I ventilationsbranchen er Puk Spencer én af de personer.

”Puk er en stor kapacitet for Lindab, sine kolleger og ventilationsbranchen som helhed. Hun sætter en ære i fagligheden, og hendes viden om ventilation synes uudtømmelig. Samtidig er hun én af de få, der formår at balancere mellem at være en resultatorienteret forretningskvinde og en empatisk leder med stor forståelse for medarbejderne,” siger Mette Brøndum, administrerende direktør i Lindab A/S.

Puk blev færdig med uddannelsen som VVS-ingeniør i 1984 og har arbejdet med projektering af ventilation lige siden. I 1993 kom hun til Lindab, hvor hun startede som salgsingeniør. Siden da har Puk arbejdet sig frem i den børsnoterede svenske koncern og har nu titlen som salgsdirektør.

Altid med tanke på kunderne
Af kolleger og folk omkring hende bliver Puk beskrevet som én, der sætter barren højt, hvad angår både kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel. De to faktorer hænger nemlig tæt sammen.

”Vi driver en forretning, og derfor handler alting i sidste ende om kunderne. Kunderne har truffet et valg om at handle med Lindab, og det er fællesskabets opgave, at de bliver bekræftet i det valg hver dag. Alt, hvad vi foretager os skal give værdi for kunden, og intet skaber større værdi for kunderne end glade og engagerede medarbejdere, der har mod på at finde den absolut bedste løsning på kundens udfordring,” fortæller Puk Spencer.

Netop et arbejdsmiljø, hvor medarbejdere er glade og engagerede er noget som Puk i høj grad bidrager til.

”Puk går forrest og er ambitiøs, når det kommer til at opnå resultater, men hun sørger samtidig for, at ingen bliver ladt i stikken. Jeg taler både på vegne af Lindab og hele ventilationsbranchen, når jeg siger, at med Puk på holdet står vi stærkt, uanset hvad fremtiden byder,” siger Mette Brøndum.

Puk Spencers 25 års jubilæum bliver fejret ved en reception i Haderslev den 14. juni, hvor alle samarbejdspartnere, kolleger og venner er velkomne til at deltage.