Premiere på Morgendagens Indeklima

Morgendagens Indeklima er Lindabs nye kanal, hvor du finder viden og inspiration om godt indeklima både som webinarer og på film

Den 29. januar kl. 10.00 er der premiere “Morgendagens Indeklima”. Her kan du på 10 minutter blive klogere på følgende emne:

EFFEKTIV VENTILATION BASERET PÅ ULTRALYDSMÅLING

Meld dig til premieren HER

Produktchef Niels Mulvad og ventilationstekniker Kaj Thingstrup deler ud af deres viden om optimering og effektiv ventilation via ultralydsbaseret måling.

Morgendagens Indeklima - Effektiv ventilation baseret på ultralydsmåling

At ventilere nok, men ikke for meget, og at gøre det energieffektivt, har vist sig at være en stor udfordring i byggebranchen i dag. De tre klassiske udfordringer ved ventilation er et højt energiforbrug, omkostninger til vedligeholdelse og manglende mulighed for præcis måling og styring.

Ved hjælp af ultralydsmåling får man reduceret disse udfordringer væsentligt med Lindabs patenterede UltraLink controller. Den omdanner målinger til regulering og sikrer derfor, at ventilationsanlægget konstant yder på et passende niveau.

Hvad er forskellen på den nye sensorstyrede måling med ultralyd og den gamle metode, hvor man bruger målekors? Det får du svar på i filmen.

Lindab UltraLink

Hvordan monteres og bruges den konkret? Hvordan styres den via app? Du får en gennemgang af mulighederne med Lindab UltraLink og hvordan du løser hverdagens ventilationsudfordringer.

Bevægelsen mod mere bæredygtighed stiller større og større krav til den måde, vi indretter bygninger på. Hvilke krav stiller bygherren og rådgiveren til bæredygtighed og energieffektivitet? Det får du også svar på i filmen.

Meld dig til premieren HER

Film om UltraLink

Brochure om UltraLink