NYHED Airmaster Airlinq® Online

650x522_airlinq_online_forside_dk
Med lanceringen af Airmaster Airlinq® Online giver vi nu vores kunder mulighed for at styre flere installationer fra den samme webportal. Digital BMS er anvendt og velkendt hos de fleste, så nu tager vi det næste skridt. Onlinestyring og betjening af decentrale ventilationsanlæg fra Airmaster.

Optimering af arbejdsopgaverne
Den daglige drift af installationerne bliver lettere, da brugerne kan ændre driftsindstillinger for et eller flere installationer på en gang. Fx kan man starte og stoppe alle anlæg på én gang, indstille natkøling på alle anlæg på én gang og sætte alle anlæg i ”ferie-tilstand” på én gang.

Hvis alle filtre i et anlæg er blevet skiftet, kan kunderne nu nulstille filterstatus på alle anlæg på én gang. Det resulterer i en stor tidsbesparelse, hvis der fx er 50 anlæg, der skal nulstilles. Kunderne kan koncentrere sig om at få skiftet filtrene og derefter ændre alle filterindstillingerne på webportalen i stedet for at skulle ændre indstilling på hvert enkelt anlæg.

Hurtigere fejlfinding og service
Ved hjælp af fjernovervågningen kan kunderne nu foretage driftsindstillinger og fejlfinding på installationerne uden fysisk at skulle ud til hvert anlæg. Vores kunder kan minimere deres antal af serviceopkald, fordi det bliver lettere for dem selv at tilgå anlæggene når det ønskes. Samtidig har vi nu mulighed for at servicere vores kunder via webportalen, så de ikke behøver vente på, at vores servicefolk rykker ud.

Ofte kan Airmaster lokalisere og rette eventuelle fejl med det samme via webportalen. Airmaster har adgang til alle funktioner og driftsovervågninger på webportalen, og derfor har de med det samme overblik over installationernes tilstand. Det betyder, at de hurtigt kan vurdere, om de kan rette fejlene med det samme, eller om der er behov for at tilse det fysiske anlæg. Hertil kommer muligheden for at tilvælge en såkaldt pakkeløsning, hvor Aimaster bl.a. går ind og overvåger, diagnosticerer og tilsender filtre. Det giver en stor fleksibilitet for kunderne, at de ikke behøver vente på servicefolk eller stå til rådighed på de forskellige lokationer længere tid af gangen.

Lyder ovenstående interessant?
Så kan du her læse mere om Airmaster Airlinq® Online

Du kan også møde os på Building Green 2.-3. nov, stand 14. Her vil vi demonstrere flere af vores produktnyheder, bl.a. Airmaster Airlinq® Online.