Airmaster

Nu sker der noget !

Man har talt om Internet of Things (IoT) i årevis, og nu er det tid til at udnytte den verden af muligheder, der opstår, når milliarder af enheder kobles til internettet.

A650x522_Airlinq_Online_forside_DKirmaster Airlinq® Online – Webportal til styring af decentrale ventilationsanlæg
Historisk set har ventilationssystemer været styret som separate systemer. Men efterhånden bliver flere og flere enheder, som vi kender fra den fysiske verden, koblet på internettet, og nu er tiden kommet til decentrale ventilationssystemer fra Airmaster.

Airlinq Online er et webbaseret fjernstyrings- og overvågningssystem til vores decentrale ventilationssystemer. Systemet giver fjernadgang til driftsoptimering, data og alarmer, og giver kunderne et større og mere detaljeret indblik i deres ventilationsinstallationer. Og i sidste ende kan det være med til at skabe et bedre indeklima og reducere såvel administrative som energimæssige omkostninger.

Med Airlinq Online får vores kunder nu mulighed for at administrere alle deres installationer fra samme internetportal uafhængig af installationernes geografiske placering. Vi har ønsket at mindske kompleksiteten for kunderne og gøre det lettere at optimere driften af installationerne.

Kunderne kan tilgå Airlinq Online fra både pc, smartphone og tablet. Det vil sige alle enheder, der har en internetadgang og en browser. Det fungerer rent praktisk ved, at hvert nyt Airmaster-anlæg leveres med et ethernet-modul, som blot skal aktiveres – og så skal anlægget naturligvis være koblet på internettet.

Airlinq Online er væsentlig billigere i anskaffelse end traditionelle netværkssystemer og desuden sparer kunden på opsætningen, da systemet er så enkelt at de fleste kunder selv kan foretage opsætning. Alternativt kan Airmaster være behjælpelig.

Lyder ovenstående interessant?
Så kan du her læse mere om Airmaster Airlinq Online