Mød Lindab på årets vigtigste fagmesse

Mere end 30.000 fagfolk fra hele Danmark og resten af Norden samles, når Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer, Byggeri ’16 løber af stablen fra den 1.-4. marts i Fredericia.

Messens store popularitet og tiltrækningskraft er ikke til at tage fejl af. Foruden de mange besøgende står omkring 300 udstillere klar til at præsentere produkter, når Byggeri ’16 slår dørene op den 1. marts i Fredericia. Blandt andet er den danske virksomhed Lindab at finde på messen med en stand, der både præsenterer virksomhedens byggekomponenter og ventilationsløsninger.

 Lindab gør det selv

Lindab har i år valgt en noget utraditionel løsning for at fremvise deres produkter på bedste vis. Virksomheden opbygger nemlig årets stand af egne produkter, og alle de besøgende på messen kan komme forbi og se både sandwichpaneler samt klink- og facadebeklædninger i fuld funktion.

”De besøgende fagfolk på messen repræsenterer et bredt udvalg af vores kunder fra hele landet og resten af Norden. For os er det vigtigt at komme ud og se vores kunder i øjnene og samtidig vise vores produkter i deres rette element,” fortæller salgschef ved Lindab, René Jensen.

Få værktøjet i hænderne

wallceilingroofsconstruction drawing ”Kom og prøv” kunne meget passende være mottoet for Lindabs messestand i år, hvor der er opsat en hel væg, der præsenterer alle Lindabs onlineværktøjer. Her kan messedeltagerne prøve virksomhedens mange forskellige apps og beregningsprogrammer – blandt andet den populære tagrendeberegner.

”På messen får alle deltagerne mulighed for at afprøve værktøjerne, se alle funktionerne og få svar på de spørgsmål, de måtte have. Vi håber at se mange af vores trofaste kunder og samarbejdspartnere og forhåbentlig også en gruppe nye nysgerrige besøgende på standen i år,” siger Rene Jensen.

Prøv en port eller tag den med hjem

Årets nyhed på Lindabs stand er nye innovative betjeningsløsninger til porte. For at give alle besøgende mulighed for at afprøve portenes nye motorer, kodetasteturer og fjernbetjeninger har Lindab taget en garageport i fuld størrelse med på standen. Her kan alle også deltage i konkurrencen om at vinde en splinterny port til en værdi af 17.000 kroner.

 I løbet af messens dage er der masser af aktivitet ved Lindabs stand, hvor en række af virksomhedens ansatte står klar med rådgivning og inspiration. En barista sørger for lækker, friskbrygget kaffe, og der er lidt godt til den søde tand på standen, hvor besøgende også kan få testet deres viden i ”Lindab-testen” og deltage i konkurrencer.

Messen arrangeres af brancheforeningen Danske Byggecentre, og det er i år 17. gang Byggeri-messen afholdes. Det er gratis at deltage på messen, der foregår i Messe C i Fredericia. Registrering og udskrift af gratis adgangskort sker på Byggeri16’s hjemmeside: http://registrering.byggerimessen.dk/

 

Lindab Airy brochure klik her: Nu er godt indeklima også god stil

Yderligere informationer

http://katalog.lindab.dk/Ventilation/Brochurer/LindabAirybrochure/

Johan Rasmussen, marketingchef i Lindab, mail: johr@lindab.dk, tlf.: 73 23 23 10