Gratis online værktøjer | Svejsefri montering

Vælge den bedste svejsefri løsning | Gratis online værktøjer

Nye værktøjer fra Lindapter International

I mere end 80 år har Lindapter været synonym med svejse- og borefri samling af stålbjælker. Et alsidigt udvalg af ekspansionsbolte, bjælkebeslag, flangebeslag og beslag til nedstropning og ophæng sikrer, at du kan fastgøre en lang række stålelementer, profiler samt eksempelvis rørophæng på stålbjælker og andre stålkonstruktioner uden at svejse – og i langt de fleste tilfælde også uden at bore.

Erik Larsen & Søn har gennem flere årtier været Lindapter Internationals distributør i Danmark, så vi har den fornødne erfaring til at rådgive og hjælpe dig på vej. Og vi kan naturligvis trække på et stærkt bagland af erfarne ingeniører i Lindapter International. Eksempelvis kan vi hjælpe dig med detaljerede tegninger af dit konkrete projekt.

Du kan også udforske mulighederne på egen hånd – helt gratis og uforpligtende – med de nye online værktøjer fra Lindapter. Skal du eksempelvis montere skinner, rør m.m. på bjælker/søjler kan du nemt finde og indsnævre de mest relevante svejsefri løsninger ved at bruge det visuelt baserede “Application Selector” værktøj.

Gå direkte til selektoren på Lindapters hjemmeside hér: Lindapter Application Selector eller få mere info om dette og de andre nye Lindapter værktøjer på erik-larsen.dk.

Vælge den bedste svejsefri løsning | Gratis online værktøjer

Hilsen Team Erik Larsen & Søn
Autoriseret distributør i Danmark for Lindapter International | +45 43 96 78 11 | Se det store udvalg af svejsefri stålsamlinger