Lindab og Building Greeen – et oplagt match!

Hos Lindab tænker vi grønt og tager vores del af ansvaret for at drive byggeriet i en stadig mere bæredygtig retning. På Building Green, Danmarks største messe for grønt byggeri, kan du blive klogere på, hvordan vi konkret arbejder med bæredygtighed.

Bæredygtighed, grønt byggeri og cirkulær økonomi. Kært barn har mange navne, og der er ingen tvivl om, at bæredygtighed står højt på byggeriets agenda. Hos Lindab arbejder vi løbende på at optimere vores produktionsprocesser for at reducere miljø- og klimaaftrykket. Det gør vi blandt andet ved at udvikle nogle af markedets mest bæredygtige produkter og løbende indtænke principperne for cirkulær økonomi som en naturlig del af vores produkter.

LÆS OGSÅ: Lindab og cirkulær økonomi

Good Thinking sætter kursen

Vores arbejde for at forenkle og drive byggeriet i en mere bæredygtig retning forankrer vi i Good Thinking filosofien. Good Thinking indebærer, at vi løbende forpligter os selv til at tage ansvar for at skabe en bæredygtig udvikling med produkter og tjenester, der effektiviserer byggeriet, forbedrer energieffektiviteten og reducerer ressourceforbruget. Good Thinking er ikke blot et spørgsmål om at gøre livet nemmere og mere behageligt for vores kunder og slutbrugerne. Det er også et spørgsmål om, at vi hele tiden tænker vores virke ind i et globalt perspektiv.

LÆS MERE: Lindab og Good Thinking

Mød os på Building Green 

Hos Lindab tænker vi grønt. Derfor er helt selvfølgeligt, at vi udstiller på Building Green i Forum. Kom og bliv klogere på, hvorfor vi anvender stål, når vi producerer vores porte – der i øvrigt er 98% genanvendelige. Eller hør, hvordan vi udvikler vores produkter, så de bidrager til et godt indeklima – uanset om du er skoleelev, sidder på kontor eller arbejder i produktionen i en industrivirksomhed.

Dialog som grundlag

En forudsætning for, at vi kommer i mål med vores grønne visioner, er, at vi forstår vores kunders virkelighed og deres forventninger til Lindab som leverandør. Hos Lindab ser vi Building Green som en oplagt mulighed for at komme i dialog med vores kunder. Af samme årsag håber vi, at du slår et smut forbi vores stand på Building Green og tager en snak med os.

Mød vores team på Building Green

Lindabs stand på Building Green er bemandet med Rene Jensen, salgschef Byggekomponenter, Alex Løkkegaard, produktchef, porte, Niels Mulvad, produktchef Indoor Climate Solutions, Jesper Nystrup, salgsingeniør ventilation og Kristian Ravn-Nielsen, salgstrainee ventilation.

Du møder os på stand 41.

Læs mere om Building Green 2018 her.