Lindab introducerer app-styret trådløs ventilation

Lindab Ultra BT

Let opgradering til et intelligent ventilationssystem med Lindabs nye Ultra BT rumstyringssystem

Lindabs nye rumstyringssystem – Ultra BT introducerer en ny måde at styre og optimere ventilationssystemet på rumniveau. Det kan installeres i eksisterende ventilationssystemer og med fuldt integreret Bluetooth-teknologi styres betjeningen trådløst fra Lindabs OneLink-app.

Idet enheden kan monteres i eksisterende ventilationssystemer, kan et ventilationsanlæg opgraderes i etaper, hvilket gør det mere omkostningseffektivt for vores kunder.

Ventilationssystemer udgør 30% af en bygnings energiforbrug og ventilation påvirker direkte menneskers velbefindende. Med dette i tankerne søger vi altid efter måder at gøre vore produkter mere energieffektive med ambitionen om at være mere omkostningseffektive samt miljøvenlige og samtidig forbedre indeklimaet. En af Lindabs seneste innovationer er en opgradering af vores højteknologiske produkt UltraLink med Bluetooth-teknologi og trådløse sensorer, hvilket skaber Ultra BT-rumkontrolsystemet. De sensorer, som styrer CO2-niveauet, luftstrømmen, fugtigheden og temperaturen samt registrerer tilstedeværelse opretter trådløs forbindelse til UltraBT-systemet og administreres via OneLink-appen. Det er et vigtigt skridt for at blive endnu mere energieffektive, og da sensorerne er trådløse, gør det installationer meget hurtigere og mere effektive. Normalt er det tidskrævende, forstyrrende og dyrt at installere et ventilationssystem, men med Ultra BT bliver det nemmere, hvilket sparer både tid og penge.

Installér i etaper rum for rum
Ultra BT bruger bluetooth-teknologi og trådløse sensorer til at scanne og tilpasse sig de aktuelle forhold i hvert rum for at skabe den nødvendige optimale luftstrøm – og er kun aktiv, når indeklimaet kræver det. For eksempel, hvis det registreres, at der ikke er nogen, der benytter et mødelokale, lukker spjældet i Ultra BT enheden, indtil der igen kommer folk, så regulerer den selv igen. Dette reducerer energiforbruget og omkostningerne i det lange løb. Da Ultra BT er så let at installere og fungerer på rumniveau, kan den opgradere et eksisterende CAV-ventilationssystem til et DCV-system rum for rum.

Det er en god måde at spare på investeringen, da man ikke skal betale for en komplet renovering af ventilationsanlægget på én gang. I stedet kan man starte med at opgradere ventilationen i et par rum, måske dem der bruger mest energi, og så måle resultaterne, inden der fortsættes videre til næste rum og fordeler omkostningerne over en længere periode. Dette giver dig tid til at se, hvor godt opgraderingen har fungeret med hensyn til besparelser og forbedring af den generelle komfort og arbejdspræstation.

Ultra BT kan naturligvis også oprette forbindelse til det overordnede bygningsstyringssystem for at få et komplet overblik over bygningen.

Tre komponenter – alt hvad der behøves
En UltraLink DCV regulator, Bluetooth-sensorer og Lindab-apps på din smartphone – det er alt hvad du behøver for at få en omkostningseffektiv ventilationsopgradering med fuld driftskontrol på rumniveau.

Ultra BT fordele
• Nem opsætning
• Trådløst system
• App styret ventilation
• Rumspecifik opsætning
• Opgrader rum for rum
• Genbrug eksisterende ventilationskomponenter

Installeret inden for en time
Hvis UltraLink er installeret i eksisterende kanaler, og alt er forbundet via Bluetooth, kan du opsætte hele Ultra BT systemet på mindre end en time pr. rum.

Opgrader trinvist
Da Ultra BT er så let at installere og fungerer på rumniveau, kan du opgradere dit CAV ventilationssystem til et DCV-system rum for rum i dit eget tempo.

En grønnere fremtid
Med Ultra BT-systemet tager du et vigtigt skridt ind i en friskere, grønnere og mere sikker fremtid. Vores casestudie viste et fald i energiforbrug på svimlende 68%.

Ønsker du mere info, så læs her:
lindab.dk/ultraBT