Uponor

Alt til digitale bygningsmodeller samlet på et sted.

Nem adgang til Uponors produktbibliotek og gratis plug-in til Revit.

Nu har Uponor samlet alle sine BIM-løsninger på én stærk platform. Her kan arkitekter, rådgivere og ingeniører finde et bibliotek med mere end 1.700 produkter i åbne BIM-standarder sammen med smarte værktøjer til design i Revit. Samtidig er Uponors tekniske support klar til at besvare spørgsmål og guide brugerne gennem systemet.

Platformen, der er designet til BIM-planlæggere i hele Europa, findes i dansk sprogversion og med den produktportefølje, Uponor markedsfører her i landet. Fokus er ikke alene på byggeri, men også på BIM-løsninger til infrastrukturprojekter.

Alle produkternes funktioner, størrelser og versioner er logget i den samme model. Modellen indeholder ikke kun 3D-geometrien, men også andre oplysninger – som tekniske attributter, identitetsdata mv. BIM-platformen opdateres og udvides med flere produkter automatisk.

Sikker løsning til præcise 3D-modeller

”Vi tilbyder en BIM-pakke, hvor rådgivere og andre med et plug-in nemt kan lægge de mange Uponor produkter i 3D-form ind i deres modeller”, fortæller Customer Service Manager Jan Skjold Sørensen fra Uponor. ”Det sikrer, at der kan designes et komplet projekt, som er mere præcist og kun skal ændres minimalt. Dels fordi man får det korrekte materiale lagt ind fra starten – dels kan vende, dreje og vælge forskellige ting i selve programmet.

Når man er ved at designe en bygning og for eksempel har valgt Uponors gulvvarme, kan man nemt placere produkterne på det rigtige sted i sin 3D-model. Dermed kan man både se installationerne, som de vil blive – og få specifikationer om de forskellige Uponor-produkter, der indgår, hvad de er fremstillet af og deres dimensioner”, siger Jan Skjold Sørensen. ”Det giver rådgivere bedre mulighed for at lave skræddersyede løsninger til deres byggeprojekter og samtidig spare tid”.

Tæt dialog med tegnestuerne: Hurtigt at komme i gang

For Uponor er en tæt dialog med tegnestuerne hos arkitekter, rådgivere og ingeniører helt afgørende: ”Vi kan tilbyde et omfattende bibliotek af BIM-modeller, som er enkle at anvende. Tegnestuerne kan med fordel sætte dem ind i deres projekter, for der står ikke navn eller logo på”.

Oprettelse er hurtig og nem på den nye BIM-platform, hvor der blandt andet er gratis download af Uponors plug-in til Revit.

Se mere her og på bim.uponor.com